Levasco
Veelzijdig vertrouwen
 

Advies en begeleiding op meerdere vlakken.

Als voormalig internetondernemer heb ik ervaring in productteksten schrijven, SEO en marketing. Ik begeleid je er graag in.
Ook ben ik bekend met productteksten schrijven.

De jeugd heeft de toekomst en ik level goed met jongeren. Op Jeugdzorg-anders.nl bied ik me aan als coach voor jeugd maar ook ouderen die zich hierdoor aangesproken voelen.

 

 

Ook ben ik een deel van de week beschikbaar voor kluswerk. Dit kan schilderen zijn, maar ook wat simpel kluswerk als behangen, laminaat leggen, lekkende kraan vervangen of andere voorkomende werkzaamheden.

 Ik beschik over een representatieve verlengde Fiat Doblo en stel mezelf en de Doblo beschikbaar voor incidenteel koerierswerk.
 Ik neem zelf geen ongrondwettelijke maatregelen en verwacht dat ook niet van anderen.

 

 

Ik laat me, op maat, uitbetalen in Euro's of Florijnen maar eventueel ook in aardappelen of groenten, liefst biologisch en aangezien ik vrijwel nooit alcohol drink, hierboven een afbeelding van mijn lievelingsdrankje: Beutelsbacher Vlierbessenpunch (Ook een geaccepteerd betaalmiddel ;-)

Alles op maat naar budget van opdrachtgever* maar ook rekening houdend met mijn normale kosten die ook gewoon doorgaan en uiteraard de wettelijke eisen.
In elk geval zoek ik klussen en betaalmogelijkheden uit die passen van weerszijden. Dus neem gerust contact met me op.
* In alle eerlijkheid.